POZOVITE NAS
ZAŠTO je dobro angažovati agenciju i iznajmiti nekretninu preko agencije?

ZAŠTO je dobro angažovati agenciju i iznajmiti nekretninu preko agencije?

Agencija za promet nekretnina je u savremenom svetu logična karika (a i kod nas sve više ) i tu je da pomogne zakupcu na jednoj strani i zakupodavcu na drugoj da ostvare svoj cilj u nameri zakupa, odnosno iznajmljivanja nekretnine nenametljivo na obostranu korist.

Agencija Alfa sistem nekretnine postoji već 20. godina i samim tim ima veliki kredibilitet i iskustvo u svim poslovima vezanim za iznajljivanje nekretnina.

S tim u vezi birajte proverene agencije, raspitajte se nabolje o njima, pogledajte da li su legalne i najbolju preporuku će vam dati neko ko je već preko odredjene agencije završio uspešno pronalaženje ili zakup nekretnine.

Evo nekoliko razloga zbog kojih je dobro angažovati agenciju za promet nekretnina:
AGENCIJA ŠTEDI VAŠE VREME – U ponudi agencije su sve nekretnine sakupljene višegodišnjim radom, te je njihova baza mnogo veća, ažurnija i sveobuhvatnija od one koju trenutno vidite na netu. Agencija po parametrima koje ste joj dali pronalazi u toj velikoj bazi nekretninu baš po vašoj meri, pregovara sa vlasnicima i zakazuje terene.

AGENCIJA PRUŽA KOMPLETNU PREZENTACIJU NEKRETNINE – fotografije dostupne na saju, detaljan opis i sve potrebne informacije kao i ekskluzivne nekretnine koje ne možete naći sami.

AGENCIJA DAJE STRUČNE I PRAVNE  SAVETE – ukazuje na prava i obaveze Zakupca i Zakupodavca, proverava vlasništvo nekretnine, obezbeđuje Ugovor o zakupu ukoliko dođe do realizacije, odnosno zakupa nekretnine.

Koja je procedura pri unajmljivanju agencije, koji su neophodni koraci?

Za početak odaberite proverenu agenciju. Iskreno i konkretno im iznesite svoje kriterijume i želje. Dozvolite agentu da Vam kaže svoje mišljenje, sugestije i savete. Pre obilazka nekretnine za koju ste zaiteresovani ste dužni da potpišete sa agencijom  UGOVOR O POREDOVANJU kojim se u svojstvu potencijalnog Zakupca obavezujete da, ukoliko iznajmite nekretninu koju Vam je agencija pokazala, platite agencijsku proviziju za usluge pri posredovanju. Ukoliko ne iznajmite nijednu nekretninu koju ste pogledali preko agencije niste u finansijskoj obavezi prema njoj.

Pronalazak odgovarajuće nekretnine, šta onda sledi od procedure?

Uspešno ste uz pomoć Agencije pronašli nekretninu. Bravo ! Nekada se to desi već na prvom terenu, nekada nakon par dana ili nedelja u zavisnosti kakvu nekretninu tražite i da li je u tom momentu ona slobodna, tj sve zavisi od trenutne ponude na tržistu.

Dogovor izmedju vas i vlasnika nekretnine stavlja se na papir tj. ugovor o zakupu u kojim su jasno precizirana i definisana prava i obaveze Zakupca i Zakupodavca, uz predhodnu proveru papira, tj vlasništva. 
Ugovor mora da sadrži pored dodatnih, osnovne stvari kao što su: datum zaključenja ugovora, trajanje zakupa,  podatke o Zakupcu i Zakupodavcu, podatke nekretnine koja je predmet zakupa, cenu zakupa i način plaćanja, jasno naznačene troškove koje snosi Zakupac,otkazni rok itd.

Na Vama je da odlučite hoćete li ceo ovaj postupak uraditi sami ili angažovati Agenciju. Napominjemo da većina vlasnika nekretnina i ne žele sami da izdaju nekretninu već angažuju istu zbog pravne sigurnosti, uštede vremena i ozbiljnosti tj. poslovnosti samih klijenata koji se javljaju agenciji.

ZAŠTO je dobro angažovati agenciju i iznajmiti nekretninu preko agencije?

ZAŠTO je dobro angažovati agenciju i iznajmiti nekretninu preko agencije?

Agencija za promet nekretnina je u savremenom svetu logična karika (a i kod nas sve više ) i tu je da ...

Detaljnije

Korisni saveti prilikom kupovine stana

Korisni saveti prilikom kupovine stana

U Predugovoru treba precizno da bude naznačeno da je prodavac do momenta zaključenja kupoprodajnog ugovora d...

Detaljnije

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine stana

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine stana

Ukoliko niste građevinski inženjer ili arhitekta, teško možete da procenite i da li je i koliko kval...

Detaljnije

Zašto potpisujete ugovor o posredovanju sa agencijom za nekretnine?

Zašto potpisujete ugovor o posredovanju sa agencijom za nekretnine?

Prvi i najvažniji razlog zašto agencija insistira na potpisivanju Ugovora o posredovanju je slovo zako...

Detaljnije

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
hbspc.com - bahis siteleri
2018. Sva prava zadržana. Alfa Sistem Beograd.